0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Verhuurbedrijf Arnhem
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een verhuurbedrijf in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een verhuurbedrijf die werkzaam is in Arnhem

Transport en levering

U organiseert een groot kunst en cultuur evenement met muziek, dans, theater, eten, drinken en nog veel meer. Hiervoor schakelt u de hulp in van de door ons aangedragen professional in Arnhem. Alle producten die u huurt van ons verhuurbedrijf moeten op verschillende plekken op het evenemententerrein afgeleverd worden. Dat is geen enkel probleem. Wij willen namelijk niet dat u heel veel tijd kwijt bent met het verslepen van onze huurgoederen naar allerlei locaties op het evenemententerrein. In uw gesprek met een eventmanager van de door ons aangedragen professional kunt u precies aangeven welke goederen op welke sublocatie afgeleverd moeten worden. Als het evenement is afgelopen worden de huurgoederen weer op dezelfde plekken opgehaald. Bovendien heeft de door ons aangedragen professional in Arnhem het transport in eigen beheer, dus u kunt er van op aan dat uw huurgoederen op tijd aankomen. Daar komt bij dat u niet zelf de goederen schoon hoeft te maken. Dat doen wij namelijk voor u!

Logistiek en veiligheid

Een grootschalig evenement heeft vaak specifieke logistieke wensen, maar ook eisen. De eventmanagers van de door ons aangedragen professional in Arnhem kunnen dit precies voor u uitleggen, met u meedenken en voor u informeren. Zij hebben jarenlange ervaring op logistiek gebied en willen dit voor u in orde maken.

Contact met ons verhuurbedrijf in Arnhem

Overtuigd van de goede zorgen en service van de door ons aangedragen professional? Neem dan meteen gratis en vrijblijvend contact op via 0800-4445036 of vul ons contactformulier in. Een medewerker neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606