Dit is de Default header

Transport en levering

U organiseert een groot kunst en cultuur evenement met muziek, dans, theater, eten, drinken en nog veel meer. Hiervoor schakelt u de hulp in van De vakman in Arnhem. Alle producten die u huurt van ons verhuurbedrijf moeten op verschillende plekken op het evenemententerrein afgeleverd worden. Dat is geen enkel probleem. Wij willen namelijk niet dat u heel veel tijd kwijt bent met het verslepen van onze huurgoederen naar allerlei locaties op het evenemententerrein. In uw gesprek met een eventmanager van De vakman kunt u precies aangeven welke goederen op welke sublocatie afgeleverd moeten worden. Als het evenement is afgelopen worden de huurgoederen weer op dezelfde plekken opgehaald. Bovendien heeft De vakman in Arnhem het transport in eigen beheer, dus u kunt er van op aan dat uw huurgoederen op tijd aankomen. Daar komt bij dat u niet zelf de goederen schoon hoeft te maken. Dat doen wij namelijk voor u!

Logistiek en veiligheid

Een grootschalig evenement heeft vaak specifieke logistieke wensen, maar ook eisen. De eventmanagers van De vakman in Arnhem kunnen dit precies voor u uitleggen, met u meedenken en voor u informeren. Zij hebben jarenlange ervaring op logistiek gebied en willen dit voor u in orde maken. Daarnaast zijn de medewerkers van Verhuur Horeca uit Arnhem VCA gecertificeerd. Dit betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers en wil zeggen dat alles bij De vakman veilig, gezond en milieuvriendelijk is. U kunt gegarandeerde kwaliteit verwachten van ons verhuurbedrijf en eventmanagers.

Contact met ons verhuurbedrijf in Arnhem

Overtuigd van de goede zorgen en service van De vakman? Neem dan meteen gratis en vrijblijvend contact op via 0800-4445036 of vul ons contactformulier in. Een medewerker neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Hoofdvestiging