085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Verhuur Arnhem
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een verhuur in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een verhuur die werkzaam is in Arnhem

Transport en levering

U organiseert een groot kunst en cultuur evenement met muziek, dans, theater, eten, drinken en nog veel meer. Hiervoor schakelt u de hulp in van de door ons aangedragen professional in Arnhem. Alle producten die u huurt van ons verhuurbedrijf moeten op verschillende plekken op het evenemententerrein afgeleverd worden. Dat is geen enkel probleem. Wij willen namelijk niet dat u heel veel tijd kwijt bent met het verslepen van onze huurgoederen naar allerlei locaties op het evenemententerrein. In uw gesprek met een eventmanager van de door ons aangedragen professional kunt u precies aangeven welke goederen op welke sublocatie afgeleverd moeten worden. Als het evenement is afgelopen worden de huurgoederen weer op dezelfde plekken opgehaald. Bovendien heeft de door ons aangedragen professional in Arnhem het transport in eigen beheer, dus u kunt er van op aan dat uw huurgoederen op tijd aankomen. Daar komt bij dat u niet zelf de goederen schoon hoeft te maken. Dat doen wij namelijk voor u!

Logistiek en veiligheid

Een grootschalig evenement heeft vaak specifieke logistieke wensen, maar ook eisen. De eventmanagers van de door ons aangedragen professional in Arnhem kunnen dit precies voor u uitleggen, met u meedenken en voor u informeren. Zij hebben jarenlange ervaring op logistiek gebied en willen dit voor u in orde maken. Daarnaast zijn de medewerkers van Verhuur Horeca uit Arnhem VCA gecertificeerd. Dit betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers en wil zeggen dat alles bij de door ons aangedragen professional veilig, gezond en milieuvriendelijk is. U kunt gegarandeerde kwaliteit verwachten van ons verhuurbedrijf en eventmanagers.

Contact met ons verhuurbedrijf in Arnhem

Overtuigd van de goede zorgen en service van de door ons aangedragen professional? Neem dan meteen gratis en vrijblijvend contact op via 0800-4445036 of vul ons contactformulier in. Een medewerker neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een verhuur die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606