Arma Verhuur Horeca in Arnhem

Al ruim een eeuw úw verhuurbedrijf!

De geschiedenis van Arma Verhuur Horeca in Arnhem gaat meer dan honderd jaar terug. Het begon allemaal met de overgrootvader van de huidige eigenaar/directeur Marc Sanders. Deze overgrootvader verhuurde marktkramen en later ging zijn zoon, de opa van Marc Sanders, verder met het bedrijf en breidde uit. Toen de vader van Sanders het bedrijf overnam veranderde hij in 1978 de naam van het bedrijf in Arma Verhuur en ging hij twee productgroepen verhuren: machines en horeca-artikelen. Huren werd snel populair en daar profiteerde Arma Verhuur flink van. Sinds enkele jaren is Arma Verhuur opgesplitst in twee zelfstandige organisaties. Daaruit is Arma Verhuur Horeca voortgekomen.

Huur in Arnhem uw horeca-artikelen!

Bij Arma Verhuur Horeca in Arnhem kunt u een keuze maken tussen honderden verschillende artikelen om te huren voor uw partij. Ons brede assortiment behelst inmiddels onder andere duizenden stoelen en tafels, ongeveer tweehonderd koelkasten en ga zo nog maar even door. Tevens wordt het assortiment continu uitgebreid en aangevuld, want Arma Verhuur Horeca in Arnhem past alles aan op uw wensen en ideeën. Het gaat er tenslotte om dat u precies krijgt wat u wilt tijdens uw evenement of personeelsfeest.

Om u tegemoet te komen is de managementstijl van Arma Verhuur Horeca in Arnhem aangepast. Alles is gericht op het optimaliseren van onze dienstverlening, en dat maakt ons tot het beste bedrijf in de verhuurbranche. Wij bieden namelijk service, persoonlijke aandacht en een lage prijs!

Nu iets huren van Arma Verhuur Horeca?

Wilt u Arma Verhuur Horeca gelijk inschakelen voor uw bedrijfsfeest in de regio van Arnhem? Vul dan direct even ons contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van een medewerker van ons verhuurbedrijf. Maar u kunt ook meteen bellen naar gratis telefoonnummer 0800-4445036.